Och så vidare kör vi på... Nehe var ska vi börja nu då.
Den 16 juli, onsdags förra veckan så åkte jag och D ned till Skåne för att vara hos mina föräldrar över min födelsedag. Det var riktigt härligt och fint väder och vi njöt som tusan. Vi åt hallon direkt från buskarna, vilka finns i överflöd hemma hos mina föräldrar
Vi åt underbart god middag och bara fanns till. Något jag verkligen längtat efter.
Dagen efter, den 17e så fyllde jag 23 och det inleddes med frukost på sängen. <3 Sedan fick jag en extern hårddisk av mamma i present och lite hemmagjorda grejer av min far, sånt man kan ha med sig på lajv, vilket jag är enormt tacksam för ^_^
Sedan kom Helena, Jonas och barnen. Det gjordes smörgåstårta och busades en massa. Fick även träffa senaste tillskottet till familjen, en viss liten Tania som föddes en månad innan min födelsedag..
Efter middag och sådant så blev det tårta trots att det från början inte ens var planerat. Fick en Pinocciotårta som var enormt god ^_^
I efterhand så är jag väldigt lycklig över att jag spenderade födelsedagen nere i Skåne eftersom jag saknat min familj och förra året var inte samma sak när jag firade här uppe i Ronneby.
 
Dagen efter, den 18e så åkte jag hem till Alve och hängde där några timmar, tittade på djuren, smakade på hans egenodlade honung och snackade lajv innan vi åkte ut till Johan och födelsedagsfirandet för mig. Otroligt trevligt med många gamla vänner och ett par nya. Det var länge sedan jag hade så roligt och åter igen så är jag glad över att jag åkte ned.
Jag bjuder även på en bild av min kära kusin =P
På lördagen så sov vi länge och bara chillade i solen, det var om möjligt ännu varmare då och därför bestämde vi oss för att åka till Finjasjön och bada, det var lite kyligt på vissa ställen i vattnet men det var skönt och roligt.
Efter det blev det mer bad fast utanför Bjärnum (Sparrsjön?) och därpå så gav vi oss ut på en roadtrip på småvägarna i skogarna.
På tillbakavägen hälsade vi på Jonathan och Marlene som jag inte träffat på säkert två år.
Till slut så blev det söndag och efter att ha spenderat någon timme i Hässleholm i solskenet så begav jag mig hemåt till Ronneby igen.
 
Jag har ju pratat en del om min vikt i tidigare inlägg och som ni vet så går jag och gubben på diet och även om det inte gick så bra förra veckan så gick jag ned lite (trots att vi hade en tjuvdag på min födelsedag så jag åt vad jag ville och var ganska dålig på att hålla dieten under helgen). Inte mycket mer än ett halvt kilo men det duger ändå.
 
Tills nästa gång.
Over and Out!