Ibland är kroppen lite extra sliten och lite extra trött. Idag är en sådan dag.
Just nu är jag inne i en period där jag verkligen får skitont och blir liggande i flera dagar när jag överanstränger mig. 
Tidigare har jag aldrig känt av den utmattningen och det var läskigt när jag märkte det förra helgen. 
Vi hade A hos oss och på lördagen åkte vi in till Växjö och gick på Grand Samarkand och när jag och D kom hem på eftermiddagen när vi lämnat A vid bussen så blev jag liggande i flera dagar. Jag kunde knappt gå och orkade inte lämna lägenheten för att allt gjorde så ont. D fick gå och handla åt mig och var väldigt stöttande. 
Tack och lov så var jag ledig måndag och tisdag också så jag hade chansen att vila upp mig. 
Efter det så blev det handledarutbildning med jobbet. 8:30-16:00 både torsdag och fredag. Så nu får jag ha elever som går bredvid mig! Känns skitbra och jag är stolt över mig själv. Från mitt jobb var det Malin, Sandra och Jag. Vi var så duktiga alla tre. 

 Nu går veckan mot sitt slut och jag jobbade natt fre-lör och idag söndag har jag heldag. Det börjar kännas i kroppen och jag känner mig extremt sliten och trött. 
Och det är inte bara det att kroppen gör ont utan jag har sån hjärndimma. Jag har svårt att fokusera och är helt utmattad och orkar inte ta initiativet till något. 
Något som gör att det känns som att jag inte gjort något alls på jobbet. Men när jag bad om ursäkt tidigare så sade hon att hon tyckte tvärt om. Att jag varit sjukt effektiv och duktig och verkligen energifylld.
Det är spännande hur andra kan uppleva en när en själv mest känner sig värdelös och lat. Jag får ofta höra att jag är så glad och positiv och ger så bra energi så det är nog bara att ta åt mig och känna mig stolt. 
Grejen är att kvinnorna i min familj är envisa som fan. Vi gör vårt bästa och lägger 110% och sen får vi lida för det dagen efter. 
 Det är både bra och dåligt och folk inser ofta inte att jag är sjuk och blir förvånade de dagar som jag inte orkar hålla uppe en stark fasad. 

Och med det så avslutar jag för nu och jobbar vidare till 21 och sen får jag äntligen gå hem. Sen väntar 4,5 dagars ledighet!

Tills nästa gång
Over and Out!