Det här med att komma ihåg att titta in på bloggen är inte det lättaste. Oftast trillar det bort och jag glömmer bort det. Ibland tittar jag in, suckar och inser att jag inte hinner/orkar uppdatera.
Men jag tänker att jag ska försöka använda bloggen mer och skriva av mig.

I maj i år blev jag diagnostiserad med Fibromyalgi och det känns både skönt och förjävligt att ha det på papper att jag är sjuk. Har ju levt med smärta i väldigt många år men det har aldrig varit någon läkare som tagit mig på allvar. Men nu jäklar! Och jag får faktiskt hjälp.
Jag har börjat gå hos en psykosocial resurs, så en gång i veckan är hon min sjukgymnast och ger mig medicinsk akupunktur, det gör ont och musklerna får en sjujävla träningsvärk i ett par dagar men det känns bättre när det väl lagt sig.
En dag i veckan är hon även min psykolog och vi har börjat med lite KBT för att försöka ändra mitt beteende och mitt tänkande och vi ska även försöka se om vi kan ändra mitt beteende runt mat och hur jag äter. Kanske kan detta få mig att få lite mer motivation för att bli av med vikt. Det hade ju liksom varit skönt att bli av med ca 40 kg O_o

För ungefär ett år sedan så sade jag upp mig från mitt jobb i Ronneby i deras pool (typ glorifierad vikarie :P) och den 26/9 så är det ett år sedan jag började på mitt nya i Alvesta på världens finaste lilla boende (LSS-boende). Jag trivs otroligt bra och även om det är några långa pass (som min kropp inte alls gillar) så är det toppen.
Jag hoppas att jag kommer få en fast tjänst nu vid årsskiftet då jag haft en visstidsanställning senaste året.
Lägenheten jag och D bor i är inte perfekt och det finns mycket som hade kunnat ändras men det är svårt att hitta någon vettig lägenhet och väntetiderna är förjävliga. Skönast hade varit om vi kunde hitta ett hus men då måste jag först skaffa mig en bil. Men då måste jag bli bättre på att faktiskt spara varje månad så att jag har råd att köpa den.
Att spara är ju inte riktigt min starka sida och jag hade även behövt köpa en ny mobil... Nåja, jag får ta en dag i taget.

Annars då? Jag gör inget särskilt på fritiden numera, jag har lagt körsången lite på hyllan tills jag känner att jag orkar ta mig tiden att binda upp en-två timmar för att sjunga. Det kanske inte verkar som mycket men med fibromyalgin så gör det att det är väldigt jobbigt.